tisdag 8 september 2015

Ny termin! Kul grejor på gång!

Yes, så var liksom träningssäsongen igång igen. Skönt att ha träningar på plats i Lund numera och lugn uppstart, med lite varierade pass. Löpning & fys på andra dagar går också lätt nu. Tänkte tex försöka gå loss på Roppon kumite nu snart, dess runda tekniker flyter så bra då det stämmer. Hittade ett riktigt bra klipp på den, där de tycks lagt med en Ashibarai oxå. Det kommer behövas en del träning innan den sitter så här bra!
https://www.youtube.com/watch?v=UwgU7W5T63s

Hittade en "bugg" i kroppen, upptäckte att höften gärna kan var med ännu mer i Shuto-uchi när den kommer i Geksai-I. Hängde upp en spegel i dojon i slutet av sommaren, perfekt för att träna lite extra på det.

Aikido är också igång, men vad få som kommit på passen så här i starten. Perfekt för oss som tränar, massor med tid med instruktörerna, och mer träning, men märkligt, det var mycket folk i våras.. Är det lite allmän tunn budouppstart i Lund månne :-) Det ändrar sig nog!

Höstläger i Mariefred närmar sig snabbt, ser fram emot det! Innan dess en "Budo för Kids" nån slags välgörenhetsträning för barn i Lund den 26/9 hos Kyokushinkai-klubben, men med olika stilar. Ser ut som jag kan komma. Och besök av Hardy & Karin efter det men innan lägret. Pass med dem är som alltid en lisa för karatesjälen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar