torsdag 23 april 2015

Nu så!! Egna dojon på plats!

Plötsligt var allt på plats, matta häromveckan och nu el & lampor inkopplade (av elektrikern idag). Så dojon är klar, och den funkar så vitt vi testat så långt.

Mattorna sköna att stå, gå och falla på, plats nog för mycket, tex de kator av vilken jag tyckte Seiyunchi nog tog mest plats, men gick fint.

Har fixat några däck och provade måla ett vitt, färgaffären tipsade om att vanlig takfärg nog var det bästa och väldans lättmålat, och det tycks funka över förväntan. Har ett sommardäck och ett vinterdäck, och spontant är nog vinterdäck skönast att träna på (odubbat!!!)

Lite småpyssel kvar, ska sätta upp ett fäste till sandsäcken som står i källaren som bäst, men de köpte jag i eftermiddags + en del spegel bra för träningsändamål.
Bjuder på lite bilder här under :-)

P.S Rest i veckan, lyckades springa o träna lite på en strand i Busan i Korea. Kator i sand var kul, "snyggt"mönster av fotarbetet efteråt. Hade med och läste igenom "A visual Guide to kumite techniques" av Goshi Yamaguchi igen, (se tidigare blogg för boktips) det är en bra bok med massor av bra drillar, tex Roppon kumite är en helskön variant. Boken kan läsas några gånger!



3 vise män, 
där 2 inte kan hålla masken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar